Tottakai sitä pitää jotain kalojaki saada joskus tonne purkkiin uiskentelemaan :] Tosin ei niillä vielä kiire ole, mutta hyvähän sitä on jo populaatiota suunnitella.

Se on varma että Kardinaalitetroja sinne tulee, ajattelin jotain 20-päistä parvea. Oiskohan se hyvä määrä? Toista parvikalaa en altaaseen halua, mielummin sitten kasvatan kardinaalien määrää. Oon myös ajatellut jos niitä rapusia ottaisin tonne, mutta jotenki oon kuitenkin tullut siihen tulokseen, että ei. Joten tästä lähtien unohdan ne.

Sitten niitä ehdotelmia:

- hunajarihmakala
- kääpiörihmakala

Todennäköisesti noista jompaa kumpaa pariskuntana. Tällä hetkellä olen enemmänki kallistunut tuon kääpiörihmiksen suuntaan, mutta kattoo nyt.

- pikkumonninen
- kääpiömonninen

Noista on kauheen vaikea päättää kumpaa, ovat niin samanlaisia. Oishan noita muitakin pohjakala vaihtoehtoja, mutta nää jotenki säväytti ku niitä näin. En vaan tiiä kuin paljon niitä pitäisi olla, ovat kuitenkin parvikala. Monesta paikasta oon lukenu että n. 10 yksilöä olis aika minimi koko parvelle. Tarttevat ison joukon kun ovat niin pieniä pirpanoita :]

Yks vaihtoehto pohjakalaksi olisi myös piikkisilmät.

Mietin myös että jos hankkis tollasen kalaston ni siellä ei olis yhtään levänsyöjää. Toisaalta ei kai se nyt niin pakollistakaan olis, mut ehkä ihan hyvä. Täytyy ehkä miettiä et monniset sitten korvais jollain levänsyöjällä jos niitä ei enää parane monnisten jatkoks laittaa.